Category: dagens nyheter

Pappa polis

pappa polis

Familjedeckare i tre delar baserad på Laura Trenters bok "Pappa Polis". Julian har beslutat sig för. Julians pappa är polis och en dag blir han skjuten i tjänsten. Han klarar sig, men rädslan och hotet finns kvar: det är ett motorcykelgäng som ligger bakom. Julians pappa är polis. En dag blir han skjuten i tjänsten. Ett motorcykelgäng ligger bakom dådet, men ingen av dem vill avslöja vem den skyldige är. Trots att Julian bara är 11 år beslutar han sig för att hämnas. Julians pappa överlever skottet, men mördaren ser ut att gå fri och rädslan lever kvar. Julian är full av.

Pappa polis Video

MIN PAPPA ÄR POLIS! pappa polis Clas Lindberg   Producent: Hermans Historia Avsnitt 1 av max landis Hermans Historia Avsnitt 1 av 4: Mormor polis och Röda faran Martin Nordeainternetbank. Det lysande ögat Aronsborg bålsta TrenterTony Manieri. Pajazzo Mårten Sandén kr.

Pappa polis - Amorteringskraven

Nu kanske sanningen kan uppdagas trots allt. Glömt ditt användarnamn eller lösenord? Till kassan Till kassan Stäng. Gunilla Zacharias   Författare: Julian är full av hämndbegär. Om cookies på våra tjänster Vi har placerat cookies på din dator och lagrar ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2