Category: dn nyheter

Grönt rum

grönt rum

Ja, kanske lite konstig fråga men känner att jag kört fast i vårat vardagsrum och tycker inte om det. Gröna rum var ett svenskt TV-program i SVT som sändes 12 maj oktober Det producerades av SVT Malmö och handlade om trädgårdar och odling. Programledare för programmet var Gunnel Carlson som även skrivit boken Gröna rum. Ett stående inslag var Hannu Sarenströms krönika i slutet av varje. En bra o läskig video/ original.

Grönt rum - sett betraktas

Och det är Hässelby gårdsbor som själva har bidragit med idén. Lila brukar associeras med visdom, värdighet, kreativitet, mysterier och magi. Här botaniserar hon i grönt…. Bli medlem Logga in Skaffa blogg. Fre 1 okt Gaelle le Boulicaut, styling:

Grönt rum Video

Grönt rum

Grönt rum - dag, mndag

Dotterns rum är grönt och vi har vitt till.. Visste du om att rosastår för glädje och optimism samt att färgen är en symbol för kärlek och ömhet, medan rött står för passionerad kärlek? Skapa en ny tråd. Hon stylar för inredningsmagasin, bygger utställningar samt inreder offentliga miljöer. De 8 snyggaste gröna köpen just nu. Festfixa håret på under 15 minuter — så gör du!

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2