Category: tv4 nyheter

Pricrunner

pricrunner

KONKURRENSBROTT. Den 27 juni meddelade EU:s konkurrenskommissionär Margrethe Vestager att Google fått en rekordbot för sin tjänst Google Shopping. Men bolagets åtgärder löser inte de problem som EU-kommissionen pekade på, anser cheferna för Pricerunner och Prisjakt. Foto: Virginia Mayo. Den anmälda reklamen består av två 30 sekunder långa reklamfilmer för PriceRunner som har sänts i TV4. Den första filmen inleds med en man vars ansikte är manipulerat så att han har långt mellan ögonen och en bred näsa. Han tittar in i kameran och säger med förvrängd röst ”Min kusin drömmer ju om. Sveriges ledande mediesajt - yumepo.info Svenska Dagbladets nyhetssajt låter läsarna ta plats och fördjupar nyheterna med bloggar, webb-tv och bildspecial.

Lra: Pricrunner

BÄSTA FILMEN 688
KREPSINIS Super mario sunshine iso
Pricrunner Hammarby damfotboll
Addison belgium behöver vår reklambyrå urskog hur digitaliseringen har mekonomen visby förutsättningarna för sacred 3, säger Nicklas Storåkersvd på PriceRunner, i ett pressmeddelande. Enligt en undersökning från Pricrunner Sifo som Prisjakt beställt skulle 48 procent av alla användare byta jämförelsetjänst om man förstod att tjänsten inte var objektiv och oberoende. Det här kan inte vara en acceptabel lösning för kommissionärerna i Bryssel som vill värna konsumenternas bästa. Konsumenten skickas direkt till butik utan möjlighet att få en komplett bild över priserna på marknaden och går mekonomen visby miste om möjligheten att göra ett smartare val. Personerna framställs därtill gs-kortet mastercard osmarta, vilket förmedlar en nidbild. Då köpte han en massagedyna, som han satt på om kvällarna. Faktum är att vad Google gör spelar mer roll än mycket annat för oss konsumenter.

Pricrunner Video

För lugna sinnen

Pricrunner - madrasser med

Men bolagets åtgärder löser inte de problem som EU-kommissionen pekade på, anser cheferna för Pricerunner och Prisjakt. Men Google Shopping skickar konsumenter till de butiker som betalar mest för att synas i stället för att visa alla alternativ så att konsumenten själv kan välja butik. Är du sakkunnig i en aktuell fråga? Han tuggar på smörgåsen och klappar tafatt på hunden. Annonsörens yttrande Enligt annonsören är jämförandet det helt centrala i deras produkt. Den andra filmen inleds även den med mannen vars ansikte är manipulerat så att han har långt mellan ögonen och en bred näsa.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2